The world is your oyster!

20 juli 2012 - Nijverdal, Nederland

Dag lezers,

De vakantie is weer begonnen en ook ik heb de nodige reisplannen gemaakt. In mijn hoofd althans, want het enige dat ik heb, is een vlucht naar Bilbao aankomende dinsdag. De charmante wandelschoenen gaan aan, de rugzak op en hoever  ik kom en waar ik uit kom, geen idee. Alles ligt open. Onderweg zijn is nog mooier dan aankomen, heeft de vorige reis mij geleerd.

De start van het plan is om vanaf Bilbao de bus te pakken naar het stadje Irùn, ergens in de buurt van de Spaans-Franse grens. Vanaf Irùn ga ik wandelen langs de Camino del Norte, de Noord-Spaanse kustlijn. Mocht ik in Oviedo aankomen dan buig ik af naar de Camino Primitivo. Wellicht kom ik ook nog lopend aan in Santiago de Compostela. Mocht dat niet zo zijn dat wil ik in ieder geval van Santiago naar Cabo Finisterre lopen, het zogenaamde 'einde van de wereld'. Dat bord waarop 0.0 km staat moet ik toch echt een keer bereiken.

Aangezien ik nog een keer heel graag naar Sevilla wil en ik toch in Spanje ben, heb ik daar best een busritje van 14 uur voor over. Dus hopelijk kom ik daar ook nog terecht. Wat er verder op mijn pas komt, we'll see. THE WORLD IS YOUR OYSTER!

Groet Carlijn

1. Kees jongejan:
    21 juli 2012
    Dag Carlijn,
    Heel veel plezier en ik een benieuwd naar je verhalen.
    Mvg Kees